2019. augusztus 27.

Munkaerő kiválasztás és megtartás új szemlélettel.

Az interjúból kiderül, miért kellene végre másképpen gondolkodni a munkaerő kiválasztásról -és megtartásról, illetve hogyan gondolkodjunk a munkáltatói márka építés gyakorlati lépéseiről.



2019. június 13.

A Merítés c. magazin mai adásában a CSR szervezetfejlesztésre gyakorolt hatásait elemeztük.

Pálfi Attila szakmai igazgató a munkaerő kiválasztás és megtartás, a csapatmunka támogató eszközeként is jellemezte a CSR projekteket, mint gyorsan bevethető és jól mérhető megoldást.



2017. június 07.

Reklám és CSR. A vállalatok társadalmi felelős szerepvállalásáról szóló cikkünk a Piac és Profitban jelent meg.

„Elfogytak az ígéretek, és megnőttek a fogyasztással kapcsolatos félelmek, erős hívószó lett az újrahasznosítás, az energiatakarékosság, magunk és környezetünk védelme. A CSR pedig a reklámpiac slágertermékévé vált úgy, hogy közben értéket is teremt.”  A teljes cikk ide kattintva érhető el.



2017. május 30.

Hogyan mérhető a társadalmi felelősségvállalási projektek eredménye?

Miért fontos a CSR akciók mérése? Milyen módszertan létezik a CSR eredményének értékelésére? Hogyan alkalmazható a CSR a munkatársak és a vezetők teljesítményének, lojalitásának mérésére? Interjú Pálfi Attilával, az ASR Next munkatársával. Részlet a Civil rádió 2017. május 30-i Merítés adásából. Szerkesztő műsorvezető Csaba Beatrix.



2017. május 22.

„Üzleti informatika, csoportmunka megoldások, üzleti intelligencia az Office 365 keretei között” címmel workshopot tartunk június 01-én

Az év elején zajlott egyik kutatásunk fókuszában a parasportolók igényeinek felmérése  állt. Az adatok alapján nagy igény mutatkozik az informatikával kapcsolatos praktikus tudás átadására. Next Step programunk indító workshopja ezt a témát dolgozza fel. Az képzést megváltozott munkaképességűek számára ingyenesen tesszük elérhetővé.

workshop



2017. május 16.

A sikeres vállalati kommunikáció alappillérei

Stratégia alkotás a direkt reklám és a CSR esetében. Különbségek, fókuszpontok… Interjú Koch Máriával, az ASR Next CSR Ügynökség munkatársával. Részlet a Civil rádió 2017. május 16-i Merítés adásából. Szerkesztő műsorvezető Csaba Beatrix.



2017. május 06.

Parkolóhelyem az egészségedért… Cseréljünk?

Esélyegyenlőség Világnapi rendezvényünk a mozgáskorlátozottakért szólt. A Herman Ottó Általános Iskola tanulóival és parasportolókkal jelképes parkolófoglalást tartottunk a budaörsi Auchan parkolóiban, illetve sportversenyeket szerveztük és közösen sportoltunk paralimpikonjainkkal a Decathlonnál. Büszkék vagyunk arra az összefogásra, mely megvalósult ezen a napon. 🙂 Az esemény képgalériája elérhető itt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA



2017. május 02.

A társadalmi felelősségvállalás nem a multik kiváltsága – interjú a Trend Fm GR2 c. műsorfolyama apropóján

„Merjenek végre társadalmi felelősségvállalási projekteket kezdeményezni a Kkv szektor vállalatai is…”   Érczfalvi András műsorvezetővel elemeztük a kis -és közepes vállalatok CSR lehetőségeit a GR2 magazinban.



2017. április 28.

Az ötlettől a kivitelezésig:

Az ASR Next esélyegyenlőségi rendezvényén keresztül mutattuk be a márkaépítés lépéseit.

Interjú Koch Máriával, az ASR Next CSR Ügynökség munkatársával. Részlet a Civil rádió 2017. április 18-i Merítés adásából. Szerkesztő műsorvezető Csaba Beatrix.



2017. április 26.

Hogyan használjuk a CSR-t marketingkommunikációs stratégiaként?

Koch Mária előadása a KKV vezetők találkozóján. Az előadás főbb témái voltak: „Mi a különbség a klasszikus reklám és a társadalmi felelősségvállalási projektek között? Mikor melyiket érdemes használni? Hogyan építi a munkáltatói és a vállalati márkát a jó marketing?”

Koch-maria-eloadasa-3



2017. április 21.

Hogyan valósít meg egy vállalat egy CSR projektet? Esettanulmány az ASR Next CSR Ügynökség május 6-ai esélyegyenlőségi rendezvénye kapcsán

Interjú Koch Máriával, Az ASR Next munkatársával. Részlet a Civil rádió 2017. április 18-i Merítés adásából. Szerkesztő műsorvezető Csaba Beatrix.



2017. április 20.

KKV vezetők üzleti konferenciája 

Április 26-án kerül megrendezésre a KKV vezetők üzleti konferenciája.  A konferencián előadást tart Koch Mária kommunikációs igazgató, Hogyan használjuk a CSR-t marketingkommunikációs stratégiaként?” címmel.



2017. április 04.

Bevonódás, önkéntesség a munkavállaló szemszögéből

Milyen preferenciák mentén vesznek részt a munkavállalók a vállalati CSR-ban? Interjú Koch Máriával, Az ASR Next CSR Ügynökség munkatársával. Részlet a Civil rádió 2017. április 04-i Merítés adásából. Szerkesztő műsorvezető Csaba Beatrix.



2017. március 29.

Előadásunk a KKV vezetők exkluzív találkozóján

Örömmel tettünk eleget a felkérésnek és tartottunk előadást a Kkv vezetők exkluzív délutánján, „Hogyan segíti a vállalatok eredményességét a társadalmi felelősségvállalás mint üzleti modell?” címmel.

kochmaria-20170329



2017. március 21.

Hogyan építik a munkáltatói márkát a CSR akciók?

Interjú Koch Máriával, Az ASR Next munkatársával. Részlet a Civil rádió 2017. március 21-i Merítés adásából. Szerkesztő műsorvezető Csaba Beatrix.



2017. március 07.

A vállalatok társadalmi felelősségvállalási projektjeinek tipikus módozatai

Interjú Koch Máriával, Az ASR Next munkatársával. Részlet a Civil rádió 2017. március 03-i Merítés adásából. Szerkesztő műsorvezető Csaba Beatrix.



2017. február 21.

Hogyan formálja a CSR a vállalatok tevékenységét?

Interjú Koch Máriával, Az ASR Next munkatársával. Részlet a Civil rádió 2017. február 21-i Merítés adásából. Szerkesztő műsorvezető Csaba Beatrix.



2016. október 06.

Küzdelem a munkaerőért

A munkaerő megszerzés és megtartás új technikái.  Piac és Profit Konferencia

A konferencián Pálfi Attila, az ASR Next szakmai igazgatója tartott előadást „Mi a kérdés, ha a válasz az illeszkedés? Analitikus módszerek a teljesítmények értékelése, a szervezeti magatartás és a HR területén” címmel.

palfi-attila-a-teljesitmenymeresek-fontossagarol-beszel