Az önkéntesség kihívás és életre szóló kaland 

A jó cselekedetekből sosem elég…  Persze a világot mi sem váltjuk meg, ez még a képregényhősöknek sem sikerült, azonban mi ott vagyunk, ahol szükség van ránk. Ezért olyan hétköznapi hősöket keresünk, akik velünk együtt képesek változást hozni a mindennapokba.

Az önkénteskedés egyszerre kihívás és küldetés, de egyben egy életre szóló kaland is: részese lehetsz valami önmagadnál sokkal nagyobbnak. Várunk, hogy együtt segíthessünk azoknak, akiknek erre a legnagyobb szükségük van. Nézd meg filmünket és jelentkezz a benne látható elérhetőségen:

 


 Az elhízottak országa: vezetjük az európai rangsort, a világon a 4. vagyunk
Május 19-én Európa szerte hívják fel a figyelmet az elhízás veszélyeire és népbetegség mivoltára. Manapság már elérhető minden lehetőség ahhoz, hogy egészségesebben éljünk, mégsem figyelünk kellően magunkra. Videónkban tippeket adunk a szemléletváltáshoz.


Méltányos kereskedelem

Május 12-én világszerte hívják fel a figyelmet a fair trade (méltányos kereskedelem) fontosságára. A kényelmünknek nagy ára van: gyermekmunka és pusztuló környezeti erőforrások. Ha nem ezt akarjuk, akkor válasszunk elsősorban fair trade gazdaságból származó termékeket!

 


Esélyegyenlőség napja

Az életkor alapú diszkrimináció is rontja az egyenlő esélyekhez való jogot. Egy tipikus munkahelyi szituáción keresztül mutatjuk be, hogy milyen könnyű bárkit az életkora alapján beskatulyázni és diszkriminálni.


Neked van már időpontod?

Mindannyian teleírjuk a naptárunkat… Filmünk főhőse sem tesz másképp. Vajon miben más az ő naptárbejegyzése mint a tiéd?

 


Elkészült új filmünk: március 24-én 20.30-kor tarts velünk!

Tarts velünk és ünnepeld a Föld óráját!